Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Vloerbedekking

Een goed tapijt geeft u dat echte ’thuisgevoel’

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar juist vloerbedekking is heel bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het geeft bovendien warmte, textuur en persoonlijkheid. Bij Stoffeerderij Smaal heeft u keus uit een grote collectie vloerbedekking.

De juiste vloerbedekking kiezen is niet zo gemakkelijk. Het is een keuze voor een langere tijd. Het is belangrijk dat u de vloerbedekking ziet en voelt, dan weet u zeker dat u precies die vloerbedekking koopt die u wilt. Vloerbedekking geeft sfeer máár u bespaart er ook energie mee. Dat komt omdat tapijt warmte langer vasthoudt dan houten vloer of tegels. Verder is tapijt gemakkelijk in het onderhoud. Een keer stofzuigen en u bent klaar.

Bij stoffeerderij Smaal helpen wij u graag met uw keuze. Bij ons slaagt u altijd voor uw vloerbedekking. Wij bieden u een ruim assortiment in vloerbedekking.

Vezel, textuur en stijl

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op vloerbedekking, houd dan rekening met welke soort vezel, textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar de vloerbedekking geplaatst wordt.

De vloerbedekking kunnen wij bij u laten bezorgen en voor u laten leggen. Wij werken samen met professionele tapijtleggers. Bespaar uzelf de moeite en laat het aan ons over. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtige vloerbedekking.