Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Meubelstoffeerderij in Ridderkerk en omstreken

Onze meubelstoffeerderij in Ridderkerk en omgeving zorgt er graag voor dat uw meubilair er als nieuw uit ziet. Wij van Stoffeerderij Smaal stofferen onder andere stoelen, banken, leren zitmeubelen en fauteuils voor een scherpe prijs. Of het nu gaat om een fauteuil met vlekken die er niet meer uit gaan of een aanpassing van uw interieur.

Niets is ons te gek. Voor een scherpe prijs laten wij uw meubels er zo goed als nieuw uit zien. Hierbij geniet u van een vlotte levertijd en 3 jaar garantie.

Ervaren meubelstoffeerderij te Ridderkerk

  • Altijd goed werk van de beste kwaliteit
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Snelle levertijd
  • Jaren ervaring in het vak

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u meer wilt weten over wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Graag staan we u te woord.

Professionele meubelstoffering

Wij van Stoffeerderij Smaal hebben jarenlange ervaring met meubelstoffering in Ridderkerk. Daarnaast beschikken we over een moderne werkplaats die is uitgerust met de nieuwste en beste gereedschappen.

Hier kunnen uw oude en versleten meubels gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen van uw keuze. Door ons uitstekende stoffeerwerk zal uw versleten fauteuil, gerafelde stoel of uw oude bank er binnen de kortste keren weer optimaal uit zien.

Bij ons bent u gegarandeerd van kwalitatief goed werk

Meubel stofferen in de kleur naar wens

Natuurlijk is het belangrijk dat uw opnieuw gestoffeerde of gerestaureerde meubels bij uw interieur passen. Gelukkig beschikken onze meubelstoffeerderij in Ridderkerk een ruime collectie stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar voor meubel stofferen in Ridderkerk.

Gespecialiseerd in verschillende soorten leer

Naast stoffen is Stoffeerderij Smaal ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje naar de stoffentool op onze website.

Van horecastoffering tot woninginrichting

Wij bieden u als meubelstoffeerderij in Ridderkerk en omgeving een verscheidenheid aan diensten. Wij stofferen de meubels in de horeca en werpen we ook graag een blik op uw interieur. Geen klus is ons te gek. Schakel gerust onze deskundige hulp in voor:

Regio Ridderkerk en verre omgeving

Wij zijn al vanzelfsprekend inzetbaar als stoffeerderij in Ridderkerk. Maar ook wanneer u in de omgeving van Ridderkerk woont zijn we u graag van dienst. Zo fungeren wij graag als uw stoffeerderij in Rotterdam en als stoffeerderij in Dordrecht.

Nieuwe stoffering is voordeliger dan nieuwkoop

Kies voor onze meubelstoffeerderij in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van stofferingen? Kies voor onze meubelstoffeerderij in Ridderkerk en vraag een vrijblijvende offerte aan. We zorgen er met veel passie en expertise voor dat de meubelen er weer als nieuw uit zien. U geniet van een vlotte levertijd en 3 jaar garantie op ons werk.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of u kunt onderstaand contact formulier invullen. Dan komen we zo snel mogelijk weer bij u terug.

Wij zijn daarnaast ook werkzaam als meubelstoffeerder in Rotterdam, Dordrecht, Alblasserdam en nog meer steden in de verre omgeving van Ridderkerk.