Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Stoffeerderij in Rotterdam en omstreken

Stoffeerderij in Rotterdam en omstreken gezocht? U bent bij ons van harte welkom. Bij ons van Stoffeerderij Smaal kunt u alles laten stofferen. Van projectstoffering tot het stofferen van jachten in Rotterdam. Hiervoor betaalt u echter een aantrekkelijk, laag tarief. Wij zijn een kwalitatief en klantgericht bedrijf met vakkundige werknemers die weten wat ze doen.

Door middel van de juiste kennis, materialen en gereedschappen zijn wij in staat alles te stofferen. Geen klus is voor ons te gek!

Stofferen is een stuk voordeliger dan nieuwkoop

Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stoffeerderij in Rotterdam met een ruim assortiment

Wij zijn gegarandeerd de beste stoffeerderij in Rotterdam en omstreken. Ten eerste kunt u kiezen uit ontzettend veel verschillende soorten stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar.

Daardoor is er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in vele soorten leer in allerlei kleuren.

  • Altijd kwalitatief werk
  • Standaard 3 jaar garantie op stofferingen
  • Vlotte levertijd

Stofferen in Rotterdam | moderne werkplaats

Wij van Stoffeerderij Smaal hebben jarenlange ervaring als stoffeerder in Rotterdam. Daarnaast beschikken we over een moderne werkplaats waar we stofferen in Rotterdam. Deze is uitgerust met de nieuwste en beste gereedschappen. In die werkplaats worden uw oude en versleten meubelen zoals stoelen gerestaureerd. Maar ook opnieuw gestoffeerd met de bekledingsstoffen van uw keuze.

Door ons uitstekende stoffeerwerk zal uw meubilair, boot etc. er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien!

Stofferen van stoelen tot aan interieurs van boten

Wij kunnen als stoffeerder in Rotterdam verschillende zaken voor u stofferen. Hierbij kunt u denken aan het stofferen van caravans, boten en jachten. Maar ook voor meubel stofferen of restaureren moet u bij ons wezen. Wist u dat we voor horecagelegenheden of bedrijven ook periodiek kunnen stofferen?

Schakel onze stoffeerderij in Rotterdam gerust in voor:

Ook voor restauratie & woninginrichting

We vertelden al dat we ook inzetbaar zijn voor Restauratie en woninginrichting. We beschikken immers over jarenlange ervaring op het gebied van restauratie.

Restauratie van meubelen is een vak apart. Om deze reden is het van groot belang om te allen tijde hulp in te schakelen van een specialist. Wij werken met veel passie en precisie.

Handige stoffentool

Op onze website vindt u een handige stoffentool. In deze tool vindt u alle stoffen die wij aanbieden. Dankzij deze tool kunt u precies zien hoe een bepaalde stof op uw meubel staat. Of in de caravan, camper of boot. Zodoende kunt u gemakkelijker kiezen.

Maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze fysieke winkel in Dordrecht.

Familiebedrijf sinds 1935

We vertellen u graag meer over onze stoffeerderij in Rotterdam en omstreken. Wij zijn een familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft in dit vak. Ons bedrijf zag in 1935 het licht. Door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid. Vandaag de dag zijn we een begrip in Rotterdam en omstreken.

Vrijblijvende offerte | lage kosten

Wanneer u zich afvraagt wat het stofferen kost kunt u altijd een offerte aanvragen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Vervolgens komen we geheel gratis en vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van de offerte. Wij verplichten u nergens toe.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Kies voor onze stoffeerderij in Rotterdam

Kies voor onze stoffeerderij in Rotterdam en omstreken. Neem direct contact met ons op voor het inschakelen van onze professionele hulp. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voordat u het weet ziet uw meubilair of ander object er weer compleet naar wens uit. Dáár zetten wij ons 100% voor in.

Wanneer u meer wilt weten over wat we voor u kunnen betekenen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dan helpen we u zo goed mogelijk verder.