Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Trap bekleden

Een beklede trap neemt vele voordelen met zich mee

Is je trapbekleding aan vervanging toe of wil je een volledig nieuwe uitstraling? Stoffeerderij Smaal wijst je de weg door het assortiment.  Of je nu een dichte of open trap hebt, de trap recht is of een draai heeft, of deze met of zonder zijkant is. Onze stoffeerders komen de trap vakkundig bekleden. Een goed beklede trap geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid.

Kwaliteit

Wij geven iedere bestaande trap in slechts één dag een schitterende nieuwe look. Wij leveren kwaliteit en verwerken al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe beklede trap. Trap bekleden is toepasbaar op nagenoeg alle soorten trappen van beton, naaldhout of welke vorm dan ook.

Uw trap kunt u bekleden met tapijt. Tapijt moet wel trapgeschikt zijn om de kwaliteit voor het gebruik op de trappen te garanderen. Trapgeschikt tapijt is sterk genoeg om de dagelijkse slijtage aan te kunnen. Tapijt is er in vele kleuren en designs.

Stoffeerderij Smaal kunt u professionele stoffeerders aanbevelen die uw trap perfect kunnen bekleden. Alle stoffeerders voldoen aan onze stoffeereisen.

De voordelen

Uw trap bekleden neemt vele voordelen met zich mee, zoals: het is comfortabel en zacht, vloerbedekking is veilig en voorkomt uitglijden en tapijt is er in vele designs en kleuren. Naast deze voordelen is je trap bekleden met tapijt de meest voordelige optie. Het materiaal is ook erg geschikt als bekleding op de trap.

Wilt u nog meer comfort van uw tapijt? U kunt er voor kiezen om rubberen ondertapijt te laten stofferen. Uw tapijt gaat dan nog langer mee en zorgt voor een rijkere uitstraling.

Vele tevreden klanten gingen u voor. Voor meer informatie over uw trap bekleden neem contact met ons op of kom even langs bij Stoffeerderij Smaal.