Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Stoffeerderij in Ridderkerk en omstreken

Onze stoffeerderij in Ridderkerk stoffeert alles voor u. Van projectstoffering tot het stofferen van jachten. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Wanneer u kiest voor Stoffeerderij Smaal kiest u voor een kwalitatief en klantgericht bedrijf met vakkundige werknemers.

Door middel van de juiste kennis, materialen en gereedschappen zijn wij in staat alles te stofferen. Geen klus is voor ons te gek!

Stoffeerderij in Ridderkerk | standaard 3 jaar garantie

  • Altijd kwalitatief en goed werk
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Snelle levertijd
  • Jaren ervaring in het vak

Neem gerust contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook bij vragen staan we u graag te woord.

Wij blazen nieuw leven in

In de werkplaats van onze stoffeerderij in Ridderkerk blazen we oude meubels nieuw leven in. Hier worden ze compleet gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd met de bekledingsstoffen naar keuze. Dankzij ons vakkundige stoffeerwerk ziet uw boot, meubilair of ander voorwerp er weer als nieuw uit. Daar zetten wij ons voor de volledige 100% in.

Uitgebreid assortiment aan stoffen

Bij onze stoffeerderij in Ridderkerk kunt u kiezen uit ontzettend veel verschillende soorten stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor is er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar. Neem gerust eens een kijkje in de stoffentool en aanschouw wat zij zoal in ons aanbod hebben.

“Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring”

Professioneel stofferen in Ridderkerk

Het laten stofferen in Ridderkerk van uw eigendommen laat u natuurlijk het liefst doen door een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied. De beste stoffeerderij in Ridderkerk zijn wij! Zo beschikken wij over jarenlange ervaring in het vak.

Daarnaast beschikken we ook nog eens over een moderne werkplaats. Deze werkplaats is uitgerust met de nieuwste en meest hoogstaande gereedschappen.

Ook voor horeca en bedrijven

Wist u dat we ook periodiek kunnen stofferen voor horecagelegenheden of andere bedrijven in Rotterdam en omgeving? Dan vernieuwen we de stoelen en vernieuwen we complete interieurs projectmatig. Van hotel tot aan bar, sportkantine en lunchroom. Zodoende heeft u geen omkijken meer naar de staat van uw interieur.

Leerspecialist

Daarnaast zijn wij ook nog eens gespecialiseerd in vele soorten leer. Wat voor leerreparatie het ook betreft. Wij weten er wel raad mee. Wist u dat wij meer dan 100 stalen leer hebben?

Zodoende heeft u te allen tijde ruime keuze voor leer voor uw stoelen, banken of fauteuils. Wij laten uw oude leer graag herleven. Zodoende heeft u nog jarenlang plezier van uw meubelen.

Gespecialiseerde stoffeerder in Ridderkerk

Al onze medewerkers hebben een schat aan ervaring in huis. Ze zijn u graag van dienst met allerlei diensten. Hierbij kunt u denken aan het stofferen van uw meubilair van uw boot en meer. We zetten de diensten die we aanbieden voor u op een rij:

Begrip in Ridderkerk en omstreken

Onze stoffeerderij in Ridderkerk en omstreken ontstond in 1935 in Dordrecht. Door de jaren heen is het bedrijf gestaag gegroeid. En daar zijn wij natuurlijk zeer trots op! Tegenwoordig zijn wij een huis begrip in Ridderkerk en omstreken.

We hebben al vele tevreden klanten geholpen. Misschien bent u wel de volgende?

Vrijblijvende offerte

Om er achter te komen wat de kosten worden zijn van onze stoffeerderij in Ridderkerk kunt u het best een vrijblijvende offerte aanvragen. Nadat u het offerte aangevraagd heeft, nemen we contact met ons op. Ten slotte komen we compleet vrijblijvend bij u langs om de offerte op te stellen. U zit nergens aan vast. We verplichten u nergens toe.

Kies voor onze stoffeerderij in Ridderkerk en omgeving

Kies voor onze stoffeerderij in Ridderkerk en vraag een offerte aan. We zorgen er graag voor dat de stof ten alle tijde prachtig is. Daarbij maken we gebruik van de meest hoogstaande gereedschappen en kwalitatieve stoffen.

Dit heeft het beste resultaat als gevolg. Daar gaan we voor!

Wanneer u een vraag heeft kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.