Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Stoffeerderij Dordrecht

horeca-stofferingWilt u graag uw meubilair, uw boot of uw caravan laten stofferen en bent u op zoek naar een goede stoffeerderij in Dordrecht? Zoek niet verder! Bij Stoffeerderij Smaal kunt u alles laten stofferen, van projectstoffering tot het stofferen van jachten, voor een scherpe prijs. Wanneer u kiest voor Stoffeerderij Smaal, kiest u voor een kwalitatief en klantgericht bedrijf met vakkundige werknemers die weten wat ze doen. Door middel van de juiste kennis, materialen en gereedschappen zijn wij in staat alles te stofferen. Geen klus is voor ons te gek!

Ruim assortiment

Het laten stofferen van uw eigendommen laat u natuurlijk het liefst doen door een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van stofferen. De beste stoffeerderij in Dordrecht zijn wij! Bij ons kunt u kiezen uit ontzettend veel verschillende soorten stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is. Bovendien is Stoffeerderij Smaal ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje op de stoffentool op onze website.

Waarom is Stoffeerderij Smaal de beste keuze voor stoffeerderij Dordrecht ?

Stoffeerderij Smaal heeft jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en beschikt over een moderne werkplaats, uitgerust met de nieuwste en beste gereedschappen, waar uw oude en versleten meubels gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen van uw keuze. Door ons uitstekende stoffeerwerk zal uw meubilair, boot etc. er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien!

Meer informatie of vragen?

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of onderstaand contact formulier invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)