Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Stoffeerderij in Dordrecht en omstreken

Onze stoffeerderij in Dordrecht staat graag voor u klaar met allerlei diensten op het gebied van stofferen. Misschien wilt u graag uw meubilair, uw boot of uw caravan laten stofferen. Wanneer u kiest voor Stoffeerderij Smaal, kiest u voor een kwalitatief en klantgericht bedrijf met vakkundige werknemers die weten wat ze doen.

Door middel van de juiste kennis, materialen en gereedschappen zijn wij in staat alles te stofferen. En dat voor een aantrekkelijke prijs die u vooraf al weet.

Stofferen is voordeliger dan nieuwkoop

Stoffeerderij in Dordrecht | standaard 3 jaar garantie

  • Altijd goed werk van de beste kwaliteit
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Snelle levertijd
  • Jaren ervaring in het vak

Neem contact op met onze stoffeerderij. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de prijs. Ook wanneer u een vraag heeft kunt u bij ons terecht. Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag verder.

Gespecialiseerde stoffeerder in Dordrecht

Het laten stofferen van uw eigendommen laat u natuurlijk het liefst doen door een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van stofferen. De beste stoffeerder in de regio zijn wij! Bij ons kunt u namelijk kiezen uit ontzettend veel verschillende soorten stoffen. Voor een restauratie, of voor een nieuwe stoffering.

Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar. Daardoor is er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar.

Leerspecialist

Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje op de stoffentool op de website van onze stoffeerderij in Dordrecht.

Jarenlange ervaring en moderne werkplaats

De medewerkers van onze stoffeerderij in Dordrecht hebben jarenlange ervaring op het gebied van stofferen. Daarnaast beschikken we ook over een moderne werkplaats. Deze werkplaats is uitgerust met de nieuwste en beste gereedschappen. Zodoende kunnen uw oude en versleten meubels hier gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden.

Compleet met de bekledingsstoffen van uw keuze. Door onze meubelstoffeerderij zal uw meubilair, boot etc. er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien!

Onze stoffeerderij heeft stoffeerders met een schat aan ervaring in huis.

Van meubelstoffering tot aan woninginrichting

Bij onze meubelstoffeerderij in Dordrecht kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Van het stofferen van campers/caravans tot aan woninginrichting. Onze meubelstoffeerder doet het graag.

Werkzaam in de regio Rotterdam

Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam. Dus ook in Ridderkerk, Alblasserdam, Barendrecht, Gorinchem en nog meer steden in die regio.

Kies voor onze stoffeerderij in Dordrecht

Voor stofferen in Dordrecht kiest u voor onze stoffeerderij. Graag zorgen we ervoor dat uw meubels of andere voorwerpen er weer als nieuw uit zien. Neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of onderstaand contactformulier invullen.