Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Meubelstoffeerderij in Rotterdam | veel ervaring

Meubelstoffeerderij in Rotterdam gezocht? Dan bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres. Wij stofferen meerdere meubelstukken. Hierbij kunt u denken aan onder andere stoelen, banken, leren zitmeubelen en fauteuils.

Of het nu gaat om een bank met vlekken die er niet meer uit gaan of om de vernieuwing van de bekleding van het interieur van de boot. U geniet van kwalitatief werk voor een scherpe prijs.

Professionele meubelstoffeerderij te Rotterdam

  • Altijd goed werk van de beste kwaliteit. En dat voor een scherpe prijs!
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Snelle levertijd
  • Uw meubelstoffeerder in meubelstoffeerder in Ridderkerk, Dordrecht en omstreken
  • Jaren ervaring in het vak

Laat ons de meubels weer opknappen zodat u er nog jarenlang van kunt genieten. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Meubel stofferen in moderne werkplaats

Wij hebben jarenlange ervaring met meubel stofferen in Rotterdam en omgeving. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast beschikken we ook over een zeer moderne werkplaats. Deze werkplaats is uitgerust met de nieuwste en bovenal beste gereedschappen.

Hier worden uw oude en versleten meubels gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd met de bekledingsstoffen van uw keuze. Door ons uitstekende stoffeerwerk zal uw versleten fauteuil, gerafelde stoel of uw oude bank er binnen de kortste keren als nieuw uit zien!

Geef uw meubels een tweede leven

Ruime collectie aan stoffen

Natuurlijk is het belangrijk dat uw opnieuw gestoffeerde of gerestaureerde meubels bij uw interieur passen. Gelukkig beschikken wij van Stoffeerderij Smaal over een ruime collectie stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is.

Gespecialiseerd in lederen meubelstoffering

Wij zijn gespecialiseerd in lederen meubelstoffering in Rotterdam. Zo beschikken wij over veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden?

Neem dan een kijkje naar de stoffentool op onze website en krijg een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Verscheidenheid aan diensten

Wij bieden u een verscheidenheid aan diensten op het gebied van meubelstoffering in Rotterdam. Misschien zit er een grote vlek in uw favoriete stoel of is het interieur van de boot aan vervanging toe.

Met stofferen van meubelstukken kunt u tot 70% besparen ten opzichte van nieuwkoop

Schakel onze meubelstoffeerderij in Rotterdam in

De medewerkers van onze meubelstoffeerderij in Rotterdam zorgen er graag voor dat uw meubels nog jarenlang mee gaan. Vraag een offerte aan. Indien u nog vragen heeft over ons dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of u kunt onderstaand contact formulier invullen. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord op uw vraag.

Wij zijn uw stoffeerderij in Rotterdam, Ridderkerk én stoffeerderij in Dordrecht.