Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Stofferen Gelderland

Wij zijn Stoffeerderij Smaal, een professioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot bekend bedrijf in Dordrecht en omgeving. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar oude en versleten meubels op een vakkundige manier opnieuw gestoffeerd worden met bekledingsstoffen van uw keuze. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende merken, zo kunnen wij bijvoorbeeld stofferen Gelderland .

Kwalitatief stofferen Gelderland stofferen Gelderland

Onze stoffeerderij in Dordrecht heeft stoffeerders met een schat aan ervaring in huis. Ons stoffeerwerk is dan ook van uitstekende kwaliteit. Het stofferen van meubels, campers, caravans, boten en jachten is maar een greep uit wat onze stoffeerderij doet. Voor horecagelegenheden of bedrijven kunnen we projectmatig stofferen Gelderland , van vernieuwen van stoelen tot complete interieurs.

Naast voor stofferen , kunt u bij Stoffeerderij Smaal ook terecht voor restauratie en woninginrichting met dit merk. Wij beschikken namelijk ook op het gebied van restaureren over vele jaren ervaring. Daarom restaureren wij ook vele soorten meubelen met passie en vakmanschap. Restaureren is een relatief goedkope oplossing, waarbij u uw meubelen toch zo goed als nieuw terugkrijgt.

Meer informatie over stofferen Gelderland ?

Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van stofferen Gelderland ? Of bent u benieuwd naar de andere merken die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Ons aanbod is namelijk zeer uitgebreid, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Naast de service stofferen Artifort, kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere materialen of werkzaamheden. Zo kunnen wij ook restauraties uitvoeren en doen wij (wooninrichting)projecten. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, niets is te gek. Bespaar geld, tijd en moeite door te kiezen voor Meubelstoffeerderij Smaal!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)