Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Stoel stofferen Lage Zwaluwe

Wilt u graag een stoel stofferen Lage Zwaluwe? Dan bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring. Ons bedrijf is in deze vele jaren uitgegroeid tot een bekend bedrijf in de gehele regio. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar we oude en versleten meubels vakkundig restaureren en opnieuw stofferen met een stof naar uw keuze. Ook stoel stofferen Lage Zwaluwe kunnen wij op professionele wijze voor u realiseren.

Werkwijze bij stoel stofferen Lage Zwaluwe

Stoel stofferen Lage Zwaluwe is maatwerk en vereist vakmanschap. Om te zorgen dat uw stoel er weer zo goed als nieuw uitziet, moeten wij zeer nauwkeurig te werk gaan. Als u een stof heeft gekozen, kunnen wij aan de slag. Allereerst verwijderen wij de oude stof, om zo te kijken of de binnenkant van de stoel nog goed van kwaliteit is. Vervolgens repareren wij de stoel waar nodig en brengen wij de nieuwe stof aan.

Waarom stoel stofferen Lage Zwaluwe?

Bent u van plan uw interieur aan te passen en wilt u graag een andere stoel aanschaffen? U kunt ook overwegen om uw stoel opnieuw te laten stofferen in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Vaak is een vanbuiten versleten stoel vanbinnen nog goed van kwaliteit. Wij van Stoffeerderij Smaal kunnen uw stoel stofferen Lage Zwaluwe met een stof die past bij uw wensen. Zo bespaart u vele kosten en ervaart u een stoel die zo goed als nieuw is. Lijkt u dit wel wat maar weet u niet zo goed welk materiaal het beste past bij uw wensen en interieur? Dan kunnen wij u professioneel adviseren bij het maken van een keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van stoel stofferen Lage Zwaluwe weten wij precies welke stof het beste geschikt is voor u. Heeft u interesse of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)