Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Projectstofferingen Nieuw Beijerland

stoffeerderij-smaal-42Zijn de stoelen in uw kantoorpand versleten, maar wilt u geen nieuwe stoelen kopen? Of wilt u gewoon het interieur van uw horecapand veranderen? Koop dan geen dure nieuwe meubels, maar laat uw oude meubels stofferen! Voor projectstofferingen in Nieuw Beijerland bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres. Voor een scherpe prijs passen wij onze expertise op het gebied van projectstofferingen toe voor onder andere:

 • Kantoorpanden;
 • Horecapanden;
 • Winkels;
 • Ziekenhuizen;

Binnen de kortste keren ziet uw favoriete fauteuil er weer als nieuw uit! Graag helpen wij u bij uw behoefte aan projectstofferingen in Nieuw Beijerland .

Het herstofferen van uw meubels in Nieuw Beijerland

Door middel van jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis zijn wij in staat om al uw meubelen te stofferen zoals ze ooit afgeleverd werden. Niet alleen stofferen wij uw meubel, ook vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de frames. Het herstofferen van een meubel is geen eenvoudige klus, maar wij kunnen u verzekeren dat dat bij Stoffeerderij Smaal op de juiste manier gebeurd.

Ruim assortiment

Natuurlijk is het belangrijk dat uw opnieuw gestoffeerde of gerestaureerde meubels bij het interieur van uw pand passen. Gelukkig beschikken wij bij Stoffeerderij Smaal over een ruime collectie stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is. Naast stoffen is Stoffeerderij Smaal ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje naar de stoffentool op onze website.

Meer informatie of vragen over projectstofferingen in Nieuw Beijerland ?

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of een e-mail sturen naar stoffeerderijsmaal@gmail.com.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)