Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Opnieuw bekleden Stressless

Waarom opnieuw bekleden

StresslessGeef uw meubilair een tweede leven door te kiezen voor opnieuw bekleden met de stoffen van Stressless . Stoffeerderij Smaal bekleed vele soorten meubels. Of het nu gaat om een moderne, landelijke of klassieke stoel, als u deze door Stoffeerderij Smaal laat bekleden bent u verzekerd van kwaliteit. Meubelstoffeerderij Smaal heeft een moderne werkplaats ter beschikking waar verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Opnieuw bekleden van uw meubelen met de stoffen van Stressless is daar één van.

Het opnieuw bekleden met Stressless

Op vakkundige wijze worden alle meubelen opnieuw bekleed met Stressless stoffen, tot het meubel weer als nieuw lijkt. Het opnieuw bekleden van uw kostbare meubel is niet eenvoudig, maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat dit op juiste manier gebeurd. Naast het opnieuw bekleden van uw meubel met Stressless stoffen, vernieuwen wij de vulling en zullen we zo nodig de frames behandelen. Stoffeerderij Smaal vindt dat opnieuw bekleden met Stressless een waar ambacht is en besteed hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij zorgen voor de opnieuw bekleding van complete interieurs van de klant zoals:

 • Stoelen
 • Banken
 • Fauteuils
 • Leren zitmeubelen

Moderne collectie stoffen van Stressless

Met ons moderne assortiment Stressless stoffen, kunt u uw bank of stoel weer een nieuw uiterlijk geven. Onze bekledingsstoffen van Stressless die gebruikt worden voor het opnieuw bekleden zijn van de allerbeste kwaliteit. Wij nemen stoffen aan van veel verschillende topleveranciers om u een zo groot mogelijke collectie van nieuwe stoffen aan te kunnen bieden.

Besparing

Met het opnieuw bekleden van meubelstukken kunt u tot 70% besparen t.o.v. nieuw koop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies over Stressless en wij voorzien u van prachtig opnieuw beklede meubels.

‘Omdat elk meubelstuk uniek is, is stoffering altijd maatwerk.’

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)