Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Meubelstofferingen Breda

stoel naZitten er vlekken in uw favoriete fauteuil, en gaan deze er niet meer uit? Heeft uw kat uw bank als krabpaal gebruikt? Of wilt u gewoon uw interieur vernieuwen? Door middel van het stofferen van uw meubilair kunt u een hoop geld besparen. Voor meubelstofferingen in Breda bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres! Wij stofferen onder andere stoelen, banken, leren zitmeubelen en fauteuils voor een scherpe prijs. Binnen de kortste keren ziet uw favoriete fauteuil er weer als nieuw uit! Graag helpen wij u bij uw behoefte aan meubelstofferingen in Breda .

Het herstofferen van uw meubels in Breda

Door middel van jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis zijn wij in staat om al uw meubelen te stofferen zoals ze ooit afgeleverd werden. Niet alleen stofferen wij uw meubel, ook vernieuwen wij de vulling en behandelen we zo nodig de frames. Het herstofferen van een meubel is geen eenvoudige klus, maar wij kunnen u verzekeren dat dat bij Stoffeerderij Smaal op de juiste manier gebeurd. Wij zorgen voor de meubelstofferingen van complete interieurs van de klant zoals stoelen, banken, leren zitmeubelen en fauteuils.

Ruim assortiment

Natuurlijk is het belangrijk dat uw opnieuw gestoffeerde of gerestaureerde meubels bij uw interieur passen. Gelukkig beschikken wij bij Stoffeerderij Smaal over een ruime collectie stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is. Naast stoffen is Stoffeerderij Smaal ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje naar de stoffentool op onze website.

Meer informatie of vragen over meubelstofferingen in Breda ?

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie over meubelstofferingen Breda kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of het contactformulier hieronder invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)