Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

Meubelstoffeerder Hendrik Ido Ambacht

stoffeerderij-smaal-26Bent u op zoek naar een goede, gespecialiseerde en klantgerichte meubelstoffeerder in Hendrik Ido Ambacht om uw stoelen of banken te laten stofferen? Zoek niet verder! Bij Stoffeerderij Smaal bent u aan het juiste adres! Wij stofferen onder andere stoelen, banken, leren zitmeubelen en fauteuils voor een scherpe prijs. Of het nu gaat om een fauteuil met vlekken die er niet meer uit gaan of een aanpassing van uw interieur, wij kunnen u helpen.  Voor een scherpe prijs laten wij uw meubels er zo goed als nieuw uit zien!

Waarom is Stoffeerderij Smaal de beste meubelstoffeerder in Hendrik Ido Ambacht ?

Stoffeerderij Smaal heeft jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en beschikt over een moderne werkplaats, uitgerust met de nieuwste en beste gereedschappen, waar uw oude en versleten meubels gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen van uw keuze. Door ons uitstekende stoffeerwerk zal uw versleten fauteuil, gerafelde stoel of uw oude bank er binnen de kortste keren als nieuw uit zien!

Ruim assortiment

Natuurlijk is het belangrijk dat uw opnieuw gestoffeerde of gerestaureerde meubels bij uw interieur passen. Gelukkig beschikken wij bij Stoffeerderij Smaal over een ruime collectie stoffen. Bovendien zijn alle stoffen in een tal van verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is. Naast stoffen is Stoffeerderij Smaal ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben veel verschillende soorten leer in verschillende kleuren. Er zit dus altijd wel iets voor u bij! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje naar de stoffentool op onze website.

Meer informatie of vragen over meubelstoffeerder Hendrik Ido Ambacht ?

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of u kunt onderstaand contact formulier invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)