Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

caravan

Herstofferen van Pastoe

Waarom herstofferen van Pastoe

Geef uw meubilair een tweede leven door te kiezen voor herstofferen van Pastoe . Stoffeerderij Smaal stoffeert vele soorten meubels. Of het nu gaat om een moderne, landelijke of klassieke stoel, als u deze door Stoffeerderij Smaal laat herstofferen bent u zeker verzekerd van kwaliteit. Meubelstoffeerderij Smaal heeft een moderne werkplaats ter beschikking waar verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Herstofferen van Pastoe meubelen is daar één van.  Pastoe

Het herstofferen van Pastoe

Op vakkundige wijze worden alle meubelen geherstoffeerd, tot een meubel dat lijkt als nieuw. Het herstofferen van uw kostbare meubel is niet eenvoudig maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat dit op juiste manier gebeurd. Naast het herstofferen van Pastoe  van uw meubel, vernieuwen wij ook de vulling en behandelen we zo nodig de frames.   Stoffeerderij Smaal vindt dat herstofferen van Pastoe  een waar ambacht is en besteed hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij zorgen voor de herstofferingen van complete interieurs van de klant zoals:

 • Stoelen
 • Banken
 • Fauteuils
 • Leren zitmeubelen

 

Moderne collectie stoffen van Pastoe

Met ons moderne assortiment van Pastoe stoffen kunt u uw bank of stoel weer een nieuw uiterlijk geven. Onze bekledingsstoffen die gebruikt worden voor het herstofferen van Pastoe zijn van de allerbeste kwaliteit. Wij nemen stoffen aan van veel verschillende topleveranciers om u een zo groot mogelijke collectie van nieuwe stoffen aan te kunnen bieden.

Besparing

Met herstofferen van Pastoe kunt u tot 70% besparen t.o.v. nieuw koop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtig geherstoffeerde meubels.

‘Omdat elk meubelstuk uniek is, is stoffering altijd maatwerk.’

 

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)