Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

caravan

Herstofferen van fauteuil Drechtsteden

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde stoffeerderij voor het herstofferen van fauteuil Drechtsteden ? Hiervoor bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres! Stoffeerderij is als familiebedrijf ontstaan in 1935 te Dordrecht en heeft dus al jarenlange ervaring in het stofferen van verschillende meubels voor particulieren en projecten. Kortom: ook voor het herstofferen van fauteuil Drechtsteden kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren u ervan dat uw fauteuil met veel zorg geherstoffeerd zal worden, zodat u daarna nog jarenlang van een mooie fauteuil kan genieten!

Waarom Stoffeerderij Smaal voor herstofferen van fauteuil Drechtsteden ?herstofferen

Stoffeerderij Smaal heeft jarenlange ervaring op het gebied van stofferen en beschikt over een moderne werkplaats, uitgerust met de nieuwste en beste gereedschappen, waar uw oude en versleten fauteuils gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd worden met de bekledingsstoffen van uw keuze. Door ons uitstekende stoffeerwerk zal uw versleten fauteuil er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien!

Effen bruin of een rood printje?

Natuurlijk wilt u wel dat uw opnieuw geherstoffeerde fauteuil bij uw interieur past. Niet ieder interieur is hetzelfde en daarom is het vaak moeilijk om een geschikte stof te vinden voor het herstofferen van fauteuil Drechtsteden . Gelukkig beschikken wij bij Stoffeerderij Smaal over een ruime collectie stoffen. Alle stoffen zijn in een tal van verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is. Naast stoffen is Stoffeerderij Smaal ook gespecialiseerd in vele soorten leer. Wij hebben verschillende soorten leer in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een soort voor u bijzit! Benieuwd naar welke kleuren en stoffen wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje naar de stoffentool op onze website.

Meer informatie of vragen over herstofferen van fauteuil Drechtsteden ?

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of een e-mail sturen naar stoffeerderijsmaal@gmail.com.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)