Neem contact met ons op! | 06 383 247 64 | info@stoffeerderijsmaal.nl

caravan

Herbekleden van Artifort

 

Waarom herbekleden van Artifort

Geef uw meubilair een tweede leven door te kiezen voor herbekleden van Artifort . Stoffeerderij Smaal bekleed vele soorten meubels. Of het nu gaat om een moderne, landelijke of klassieke stoel, als u deze door Stoffeerderij Smaal laat herbekleden bent u verzekerd van kwaliteit. Meubelstoffeerderij Smaal heeft een moderne werkplaats ter beschikking waar verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. Herbekleding van uw meubelen van Artifort is daar één van.  Artifort

Het herbekleden van Artifort

Op vakkundige wijze worden alle meubelen herbekleed van Artifort , tot een meubel dat lijkt als nieuw. Het herbekleden van uw kostbare meubel is niet eenvoudig maar ons vakmanschap geeft u de zekerheid dat dit op juiste manier gebeurd. Naast het herbekleden van Artifort van uw meubel, vernieuwen wij de vulling en zullen we zo nodig ook de frames behandelen.   Stoffeerderij Smaal vindt dat herbekleden van Artifort een waar ambacht is en besteed hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij zorgen voor de herbekleding van complete interieurs van de klant zoals:

 • Stoelen
 • Banken
 • Fauteuils
 • Leren zitmeubelen

Moderne collectie stoffen van Artifort

Met ons moderne assortiment van Artifort stoffen kunt u uw bank of stoel weer een nieuw uiterlijk geven. Onze bekledingsstoffen die gebruikt worden voor het herbekleden van Artifort zijn van de allerbeste kwaliteit. Wij nemen stof aan van veel verschillende topleveranciers om u een zo groot mogelijke collectie van nieuwe stoffen aan te kunnen bieden.

Besparing

Met herbekleden van meubelstukken kunt u tot 70% besparen t.o.v. nieuw koop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtig van Artifort herbeklede meubels.

‘Omdat elk meubelstuk uniek is, is stoffering altijd maatwerk.’

 

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...


  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)