Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

caravan

Fauteuil stofferen Sliedrecht

Fauteuil stofferen SliedrechtBent u op zoek naar een gespecialiseerde stoffeerderij voor uw fauteuil stofferen Sliedrecht? Hiervoor bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres! Stoffeerderij is als familiebedrijf ontstaan in 1935 te Dordrecht en heeft dus al jarenlange ervaring in het stofferen van verschillende meubels voor particulieren en projecten. Ook uw fauteuil stofferen Sliedrecht doen wij graag voor u, zodat u daarna nog jarenlang van een mooie fauteuil kan genieten!

Hoe gaat fauteuil stofferen in zijn werk?

Niet ieder interieur is hetzelfde en daarom kan het een moeilijke opgave zijn om de juiste stof te vinden voor fauteuil stofferen Sliedrecht . Gelukkig beschikken wij bij Stoffeerderij Smaal over een ruime collectie stoffen. Alle stoffen zijn in een tal van verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar, waardoor er voor elk interieur wel een passende stof verkrijgbaar is. Nadat u uw voorkeuren kenbaar heeft gemaakt, gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de fauteuil stofferen Sliedrecht .

In onze werkplaats hebben wij beschikking tot de nieuwste materialen en gereedschappen. Onze stoffeerders beschikken over jarenlange ervaring en worden continu opnieuw bijgeschoold door middel van cursussen over de nieuwste technieken. Hierdoor bent u verzekerd van dat wij bij Stoffeerderij Smaal zorgvuldig uw fauteuil stofferen Sliedrecht , wat resulteert in hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Nadat wij uw fauteuil hebben gestoffeerd, kunt u weer jarenlang genieten van uw stoel. Laten (her)stofferen is namelijk goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bovendien geniet u van een uniek meubelstuk in uw huiskamer: zo’n fauteuil als deze, daar bestaat er maar één van!

Meer informatie of vragen over fauteuil stofferen Sliedrecht?

Indien u nog vragen heeft over ons, ons werk of over iets anders, dan horen wij dat graag. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht. U kunt contact opnemen via ons telefoonnummer 06 38 32 47 64 of een e-mail sturen naar stoffeerderijsmaal@gmail.com.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Contactformulier

   Uw naam (verplicht)

   Uw adres

   Uw postcode

   Uw woonplaats

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht

   Hoe bent u bij ons gekomen?

   ...

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)