Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

caravan

Boot stofferen Hoekse Waard

Heeft u een mooie boot, maar is het interieur aan vervanging toe ? Laat uw boot stofferen Hoekse Waard . Uiteraard zijn er standaard bootkussens in de winkels te vinden. Deze zijn echter niet altijd geheel naar wens. Door uw boot door onze medewerkers opnieuw te laten stofferen, krijgt deze de uitstraling die u zo graag wilde.

Een boot stofferen Hoekse Waard vergt ervaring en vakmanschap. Met ons oog voor detail en gevoel voor maatwerk kunnen wij deze taak dan ook zeker uitvoeren. Doordat niets recht loopt is het nodig dat alles op maat gemaakt wordt. Als wij klaar zijn, heeft uw boot een geheel nieuwe uitstraling. boot

Stof keuze

Wij hebben allerlei materialen in ons assortiment om een boot te stofferen Hoekse Waard . U heeft de keuze uit allerlei soorten leer, kunstleer en stof. Binnen deze materialen zijn er verschillende prijsklassen. Hierdoor zit er altijd wel iets voor u tussen. Als u veel op zee vaart, hebben wij zelf zeewaterbestendig leer in ons assortiment. Zo hoeft u geen keuze te maken tussen een stijlvolle bekleding en plezier.

Heeft u advies nodig bij uw keuze ? Wij helpen u graag. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u uitgebreid adviseren over de materialen waar wij over beschikken. Neem ook een kijkje in onze stoffentool. Misschien dat u er zelf al uitkomt met de filters in onze zoekmachine.

Meer informatie?

Wilt u graag nog meer informatie over boot stofferen Hoekse Waard ? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, telefonisch of via e-mail. Heeft u interesse in boot stofferen Hoekse Waard ? Vraag dan onze offerte aan. Wij zullen dan uitgebreid alle mogelijkheden met u bespreken.  

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)