Neem contact met ons op! | 06 45 43 92 10 | info@stoffeerderijsmaal.nl

caravan

Bank stofferen Barendrecht

Wilt u uw bank stofferen Barendrecht ? Dan bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres. Wij zijn een echt familiebedrijf met tientallen jaren ervaring. Onze onderneming is in deze vele jaren uitgegroeid tot een bekend bedrijf in de gehele omgeving. Wij beschikken over een moderne werkplaats waar we oude en versleten meubels vakbekwaam restaureren en opnieuw stofferen met een stof van uw keuze. Ook bank stofferen Barendrecht doen wij op een professionele wijze.

Waarom bank stofferen Barendrecht ?

Bent u van plan om uw interieur te veranderen en wilt u een andere bank aanschaffen? U kunt ook overwegen om uw bank opnieuw te laten stofferen in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Vaak is een vanbuiten beschadigde bank vanbinnen nog goed van kwaliteit. Wij van Stoffeerderij Smaal kunnen uw bank stofferen Barendrecht met een stof naar keuze. Zo bespaart u vele kosten en ervaart u toch een bank die zo goed als nieuw is.

Lijkt u dit wel wat maar weet u niet zo goed welk materiaal het beste past bij uw interieur en wensen? Dan kunnen wij u uiteraard helpen bij het maken van de beste keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van bank stofferen Barendrecht weten wij precies welke stof het beste geschikt is voor u.

Werkwijze bij bank stofferen Barendrecht

bank stofferen Barendrecht

Het opnieuw stofferen van meubels is maatwerk en vereist vakmanschap. Om te zorgen dat uw bank er weer zo goed als nieuw uitziet, moeten wij zeer nauwkeurig werken. Wanneer u een materiaal heeft gekozen kunnen wij aan de slag. Wij beginnen met het verwijderen van de oude stof, om zo te kijken of de binnenkant van de bank nog van goede kwaliteit is. Vervolgens repareren wij waar nodig, om ten slotte de nieuwe stof aan te brengen. Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden op het gebied van bank stofferen Barendrecht ? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Hoe bent u bij ons gekomen?

  ...

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)